Mantelzorg Familias Nieuwsbrief
Familias
line
spacer
Kunt u deze nieuwsbrief niet zien klik hier
spacer
spacer
Doorsturen naar een vriend
spacer
spacer
10 januari 2019
spacer
line
spacer
Maak Noord-Holland Noord dementievriendelijk spacer
spacer
Maak Noord-Holland Noord dementievriendelijk

In januari voert het Netwerk Dementie Noord-Holland Noord een campagne voor een dementievriendelijke samenleving. Als de omgeving beter weet te reageren op mensen met dementie, is dat een grote steun voor henzelf en hun mantelzorgers.

lees verder
spacer
spacer
spacer
Extra aandacht voor klanten met dementie spacer
spacer
Extra aandacht voor klanten met dementie

Door het stijgend aantal mensen met dementie wordt het steeds belangrijker dementievriendelijk te ondernemen. Bedrijven die dat al doen, merken hoezeer klanten met dementie en hun naasten dit waarderen.

lees verder
spacer
spacer
spacer
Verlanglijstje spacer
spacer
Verlanglijstje

Marie is mantelzorger van haar man, die dementie heeft. Ze wonen in Schagen.

lees verder
spacer
spacer
spacer
Alkmaar en Hoorn dementievriendelijk spacer
spacer
Alkmaar en Hoorn dementievriendelijk

Over twintig jaar zal in Nederland het aantal mensen met dementie verdubbeld zijn. Hoe anticiperen gemeenten hierop? De gemeenten Alkmaar en Hoorn ontplooien veel initiatieven en ze betrekken ook hun burgers erbij.

lees verder
spacer
spacer
spacer
Lezers vertellen wat zij belangrijk vinden in een dementievriendelijke samenleving spacer
spacer
Lezers vertellen wat zij belangrijk vinden in een dementievriendelijke samenleving

Van 7 tot 27 januari vindt de campagne Noord-Holland dementievriendelijk plaats. Wat vindt u belangrijk in een 'dementievriendelijke samenleving'?

lees verder
spacer
spacer
spacer
video spacer
spacer

Video: Waarom het belangrijk is dat Noord-Holland Noord dementievriendelijk is!

spacer
spacer
spacer
  Agenda 7-27 januari 2019 Publiekscampagne Noord-Holland Noord dementievriendelijk Laatste dinsdag van de maand Elke laatste dinsdag van de maand van 19.00-20.30 uur in St. Pancras.Ondersteuningsgroep voor mantelzorgers van mensen met dementie Elke week Dagactiviteit voor ouderen met geheugenproblemen in Heerhugowaard Elke twee maanden JOIN!: praatcafé voor mantelzorgers van jongere mensen met dementie Regio Noord-Kennemerland Data Alzheimer Cafés en andere activiteiten van Alzheimer Nederland Regio West-Friesland Data Alzheimer Cafés en andere activiteiten van Alzheimer Nederland Regio Noord-Holland Noord Data Alzheimer Cafés en andere activiteiten van Alzheimer Nederland
spacer
spacer
spacer
  Goed om te weten Hou wordt Schagen dementievriendelijk? Christa is jong en heeft dementie. Wat is voor haar dementievriendelijk? Zuiderzeemuseum geeft speciale rondleidingen aan mensen met dementie Deze bedrijven en organisaties in Noord-Holland-Noord zijn al dementievriendelijk (kaart) Doe de gratis online training van 15 minuten GOED omgaan met dementie
spacer
spacer
spacer
spacer
Afmelden voor deze nieuwsbrief Reageren: info@netwerkdementie-nhn.nl
spacer
line
spacer

Dit is een uitgave van het Netwerk Dementie Noord-Holland Noord. Redactie van deze editie: Tine Boeve, Gerda Groot, Evelien Klein-Schaarsberg, Liesbeth Rijk, Jeroen Schiffer, Angelique Vlaar, Anneke Wienema (hoofdredactie), Krista Kroon (eindredactie). Zij vertegenwoordigen organisaties die zijn aangesloten bij het Netwerk Dementie Noord-Holland Noord.

spacer