Druk deze pagina afPrint deze pagina

Familias stopt

Beste lezers,

Het is met enige spijt dat wij u mededelen dat we na tien jaar stoppen met onze mantelzorgnieuwsbrief. Wij hebben de nieuwsbrief met veel plezier samengesteld en verspreid, en we hopen dat u hem waardevol vond.

Onze nieuwsbrief Familias heeft ons in staat gesteld u te informeren over actuele ontwikkelingen en om waardevolle informatie en tips voor mantelzorgers te delen. We hebben veel positieve feedback ontvangen van onze lezers en we zijn blij dat we op deze manier hebben kunnen bijdragen aan de ondersteuning van mantelzorgers.

Hoewel we trots zijn op wat we hebben bereikt, hebben we na grondige evaluatie besloten te stoppen met onze nieuwsbrief. Er zijn tegenwoordig veel andere nieuwsbrieven en communicatiemiddelen beschikbaar die vergelijkbare informatie en ondersteuning bieden aan mantelzorgers. We willen ons concentreren op andere manieren om u te bereiken en van dienst te zijn.

We bedanken u voor uw interesse in onze mantelzorgnieuwsbrief. De website www.mantelzorgnieuwsbrief.nl zal nog enige tijd in de lucht blijven om u de mogelijkheid te geven de oude artikelen na te lezen en eventueel op te slaan. De website en de agenda zullen echter niet meer geactualiseerd worden.

Wilt u op de hoogte blijven van de onderwerpen dementie en mantelzorg, dan verwijzen we u graag naar de volgende alternatieven:

Nieuwsbrief Alzheimer Nederland

Nieuwsbrief Mantelzorgcentrum, actief in Noord-Holland

 

Als u nog vragen of opmerkingen heeft, kunt u contact met ons opnemen via info@netwerkdementie-nhn.nl

Met vriendelijke groet,
de redactie en journalisten van Familias

 

< Terug naar home
Deel deze pagina